«Dataserver leverer Digital Signage på sitt
beste gjennom produkter, service og kunnskap
du ikke finner noen annet sted i Norge»

SOME

GDPR DATASERVER

Abonnere på nyhetsbrev

Dataserver sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder veiledning og nyhetssaker. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse.
E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg.
E-postadressen lagres i en egen database driftet av vår databehandler Mailchimp, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken "meld deg av nyhetsbrev" på nyhetsbrev eller ved å kontakte oss. Dataserver behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet. Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.

Dine detaljer vil bli videresendt til Dataservers administrator. Opplysningene du har oppgitt vil bli brukt til dette og godkjente formål.

Ønsker du at vi kontakter deg? Fyll ut skjemaet under og send forespørselen til oss så tar vi kontakt med deg innen kort tid. Gjelder din forespørsel teknisk support klikk her: TEKNISK SUPPORT

FORNAVN
ETTERNAVN
Retningslinjer for GDPR
Tusen takk.
Da har vi mottatt ditt skjema.
Oops! Noe gikk galt. Sjekk om alt er fylt ut riktig!